Краса душі, краса любові - найвища на землі краса!

Скрапбукінг - це один із видів так званого хенд мейду. Він полягає у виготовленні та оформленні привітальних листівок. Бібліотекар пропонує сфотографуватися в бібліотеці, інтер’єр якої оформлений саме до цього свята, та власними руками виготовити подарункову листівку з своїм фото та індивідуальним оформленням для тієї особи, яка тобі подобається.

Дуже важливо зберегти пам’ять про найважливіші події: весілля, день народження, а також одне з яскравих та незабутніх свят - день святого Валентина. Все, що дорого, заслуговує самого кращого оформлення, а оформлені спогади назавжди залишаться у пам’яті.


До уваги користувачів бібліотеки була створена книжкова інсталяція книг у червоному , під назвою "Червоний колір - любові", а на протязі дня в бібліотеці лунала музика про кохання, та всі бажаючі мали змогу переглянути фільм "День Святого Валентина", сюжет якого, це долі багатьох закоханих і самотніх сердець переплітаються в очікуванні одного єдиного Дня - Дня Всіх Закоханих - Дня Святого Валентина.


Коментарі