Читай, слухай, спілкуйся англійською

Англійська мова одна з найпоширеніших мов у світі, вона як друга мова та мова міжнародного спілкування. У 60 з 196 країн світу вона має статус офіційної. Англійська мова - це найбільш поширена мова Європейського союзу. Президент України П.Порошенко підписав указ "Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні". Дане рішення ухвалене з метою сприяння її вивченню для розшиирення доступу українців до світових можливостей освіти, культури, та економіки.


До цієї події в бібліотеці представлена книжкова виставка "Літературні смаки Великої Британії", яка знайомить користувачів бібліотеки з найвідомішими митцями англійської літератури, таких як: Вільм Шекспір, Вальтер Скотт, Льюїс Керролл, Джозеф Редьярд Кіплінг, Джонатан Свіфт, Алан Александр Мілн,Артур Конан Дойль, а також з сучасними дитячими письменниками: Джаклін Вілсон, Джеремі Стронґ, Джоан Ролінґ, Роальд Дал. Їхні твори порівняно недавно стали відомі українському читачеві, завдяки старанням вітчизняних видавництв і талановитим перекладам. А от за рубежем ці книги зачитуються вже не одним поколінням дітей та їхніх батьків. І все тому, що в цих творах пропагуються справжні родинні цінності.

А для дошкільнят та дітей молодших класів оформлено виставку знайомство "Вчимось англійської мови граючись". На даній виставці представлені періодичні дитячі видання Колобочок та Куля, які в ігровій формі навчають дітей слова, віршики, лічилки, пісеньки. Прекрасним доповненням до навчального процесу є перегляд мультфільмів англійською мовою. Отож запрошуємо вас батьки до нашої бібліотеки, щоб допомогти своїм дітям у вивченні англійської мови.

Коментарі