Сучасний світ у творчості Ірен Роздобудько

Людина має право на єдину свободу - бути собою.
(Ірен Роздобудько)
Сьогодні до уваги присутніх заходу було представлено презентацію про автора та її найбільш відомі твори, а також буктрейлер на книгу "Гудзик". Мало хто з українських літераторів - може похвалитися жанровим розмаїттям, як Ірен Роздобудько, вона одна з найуспішніших українських письменниць, яка працює в різних жанрах - від психологічних трилерів та детективів до романів-ілюзій. Багаторазова лауреатка літературного конкурсу "Коронація слова". 2012 року Ірен Роздобудько нагородили відзнакою "Золотий письменник України". Твори Ірен перекладені англійською та російською мовами.


Роман "Ґудзик" письменниці Ірен Роздобудько у 2005 році отримав першу премію всеукраїнського конкурсу "Коронація слова". За жанром "Гудзик" - це психологічна драма. Чому саме така назва? Напевно тому, що кожна людина може мати щастя, а починатися воно може із ґудзика, але якщо його раптово загубити – згодом знайти буде дуже важко.

Якщо вам до вподоби сучасна українська література, тоді запрошуємо вас до бібліотеки поринути у світ найромантичнішої Ірен Роздобудько. Її книги просто неймовірні, так як не відпускають читача до останньої сторінки. Корисних та нових висновків з її книг можна зробити безліч: не тішити себе ілюзіями та не жити минулим; важливо не тільки знайти кохання, важливіше - його втримати; доля завжди дає нам те життя, на яке ми заслуговуємо; слова не мають ніякої ваги, лише відчуття можуть бути щирими...

Коментарі