Перемога в ім’я життя

З нагоди дня великої Перемоги в селищі Десна відбулися святкові урочистості, під час яких вітали учасників бойових дій. Під час вітань звучали найголовніші побажання, це ясного неба та віри у славне майбутнє України! Щоб на нашій благословенній землі завжди панував мир, спокій та добро.


Пам'ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України - один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла, наш народ героїчно та мужньо виборював для світу свободу від нацистських загарбників. Ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному з нас по­чуття гордості за подвиг нашого народу. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам'яттю полеглих у Другій світовій війні.

Через 72 роки від дня Великої Перемоги народ України знов захищає здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм, як в роки Другої світової війни.

Напередодні цієї величної дати у бібліотеці оформлено книжково-ілюстративну виставку «Перемога в ім’я життя», на якій представлені видання, що висвітлюють події Великої Вітчизняної війни та спогади ветеранів про подвиги захисників Батьківщини, які вистояли перед навалою озвірілого ворога, у смертельному бою та захистили свою країну від поневолення.



Коментарі