Країна пригод і фантастики у творах Жуля Верна

8 лютого 1828 року народився великий мрійник і мандрівник в невідоме, письменник і поет Жюль Габріель Верн. Він пройшов довгий шлях від хлопчика з портового міста до сивого, одягненого в старомодний чорний сюртук людини, чия проникливість і обізнаність описуваних деталей зробили його не тільки відомим на весь світ письменником, а й мандрівником.



Напередодні 190 річниці з дня народження видатного французького класика Жюля Верна в бібліотеці відбувся літературний конкурс ерудитів «Клуб знаменитих капітанів». Під час заходу читачів ознайомили з біографією та творчістю письменника та переглянули уривки з відомих кінофільмів. Діти взяли участь у наступних конкурсах: "Книги великого мрійника",
"Впізнай героя за його пригодами та характером", "Кораблі і капітани" та "Мореплавство у творах Ж. Верна". Пригоди, фантастика, подорожі - все це є у творах неперевершеного письменника-фантаста та мандрівника. Його творами захоплювалось багато поколінь. До уваги присутніх була представлена виставка інсталяція «Країна пригод і фантастики у творах Жуля Верна», яка знайомить користувачів з творчістю та передбаченнями Жуля Верна та їх втілення у винаходах нашого часу.

Коментарі