Це моя Україна, це моя Батьківщина


День незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею. До Дня Прапора України і Дня Незалежності України в бібліотеці до уваги користувачів представлено панорамну виставку "Це моя Україна, це моя Батьківщина", яка присвячена визначним місцям нашої країни, її історії та культурі.

У першому розділі «Краса і велич символів державних» - представлені видання, які знайомлять читачів з одним із головних символів нашої країни - Державним Прапором України. Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують як поєднання чистого, мирного та безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці й достатку.

На книжковій виставці підібрані видання не тільки про багату історію українського народу та про чарівну природу України, а й про традиції та звичаї нашого багатонаціонального краю. Кожний народ, шанує свою історію і свої святині. Без сумніву, державний синьо-жовтий прапор і є однією із найголовніших святинь народу.


Коментарі