Осінній фестиваль "VinBookFest"


1-2 листопада в новому приміщенні театру ляльок проходив четвертий книжковий фестиваль "VinBookFest". Свої книги на ньому представили 16 видавництв з різних міст України. Для гостей фестивалю працівники бібліотечної системи представили різноманітні майстер-класи, фотозони та бібліотечні проекти "Kids police city", "Дитяча інклюзивна література" і спільний з Гете-Інститутом проект "Мова. Культура. Німеччина".

В рамках дитячої програми "Children VinBookFest" відбулись творчі зустрічі з дитячими письменниками Мариною Павленко, Ланою Ра та Оленою Рижко. Підводились підсумки щорічного конкурсу "Кращий читач літа". Увечері відбулася лялькова вистава за казкою Г. Діка "Неймовірні пригоди лісової феї Агаї та її друзів". Завершився перший день фестивалю "Химерною" вечіркою з Віктором Крупкою.

2 листопада пройшли творчі зустрічі з письменниками Наталкою Доляк, Сергієм Татчиним, Іриною Федорчук, Олегом Ратніковим, Дмитром Бондаренком, Андрієм Кокотюхою. Фестиваль проведено за підтримки департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.





























Коментарі