Слався, Вітчизна, соборна та вільна


Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності. З нагоди державного свята в бібліотеці було проведено майстер-клас з виготовлення листівок з національною символікою для учнів.
Основна мета заходу – формування у дітей знань про національну символіку, виховання патріотичної свідомості, любові до Батьківщини та українського народу за допомогою мистецтва виготовлення листівок. Щоб передати суть свята возз’єднання України, були підібрані державні кольори: жовтий і блакитний. Учасники майстер-класу з великим захопленням втілювали свої ідеї та демонстрували вміння створювати власні творчі роботи патріотичного змісту.

До уваги користувачів проведено патріотичну годину «Нероздільна і єдина будь навіки, Україно!». День Злуки, як ніколи актуальний в наші дні, саме тому, ми повинні бути свідомими, адже тільки в єдності дій і соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови вільної і демократичної держави.








Коментарі