Повертайтесь, журавлі, додому



Щоб відволіктися від тривожних новин по телебаченню, та дозволити собі відпочити від реальності, я пропоную вам зануритися з головою в дивовижний та захоплюючий світ книг, сучасної української письменниці Ніни Фіалко. Щойно закінчила читати книгу "Повертайтесь, журавлі, додому", книга захоплює з перших сторінок, а сюжет наповнений багатьма життєвими віражами у людських долях.

Тема про заробітчанство за кордоном у наш час актуальна як ніколи, адже майже у кожній другій сім'ї є заробітчани у чужій та далекій країні. Тому ця тема на слуху в багатьох людей і про неї намагаються довідатися якомога більше. Дуже багато сучасних письменників звертаються у своїх творах саме до цією теми, яка стала домінуючою і у творчості видатної письменниці Ніни Фіалко. Її твори "Небезпечна межа", "Зламані жоржини" та "Повертайтесь, журавлі, додому" приділена саме темі заробітчанам за кордоном. Усі романи різні за сюжетом і не схожі на попередні.

Отож усім рекомендую почитати твори неперевершеної письменниці людських доль Ніни Фіалко, яка заполонила душі своєю неординарною творчістю тисячі читачів. А після закінчення карантина, запрошую усіх вінничан до бібліотек, де на вас чекають найкращі твори українських письменників. А також пропоную долучатися до флешмобу усім небайдужим книгоманам, які не уявляють своє життя без книги, під назвою "Читаю сама - рекомендую усім".

Коментарі