Метелики квіти літа


  Літо триває і дарує нам безліч можливостей наповнити кожен день чудовими барвами та неповторними враженнями, які так і хочеться зберегти у пам'яті. Метелики - дивовижні створіння природи, які надають нам можливість помилуватися ними саме в літні місяці. Важко назвати інші живі істоти, які б настільки захоплювали своєю казковою красою, витонченістю польоту, різноманітністю дивовижних форм і фарб.

В рамках Мистецьких вихідних on-line, пропоную вам разом зі мною виконати покроковий майстер-клас з виготовлення дивовижного метелика, який стане справжньою прикрасою для вашої домівки. Ми терпіти не можемо пластикове сміття і дуже любимо метеликів ... Думаєте, ці речі ніяк між собою не пов'язані? Неправда! Замість того щоб викинути пластикові пляшки, ми використаємо їх для милого декора. Ось таку просту, веселу і цікаву ідею я пропоную для домашнього затишку. Виготовлення метеликів з пластикових пляшок не вимагає багато часу і матеріалів, а також особливих умінь, а вироби виходять дуже витонченими, декоративними і можуть тішити ваші очі як магніти на холодильниках або ж настінні прикраси.

Матеріали, які вам будуть потрібні:

• Пластикова пляшка з гладкими стінками;

• Трафарет метеликів;

• Маркер;

• Ножиці;

• Різнокольорові лаки для нігтів;

• Блискітки і стрази.


                  З пластикової пляшки вирізаємо середину, відрізавши дно і горловину.



     Прикладаємо пластик на трафарет і обводимо маркером.

   Вирізаємо метелика по контуру.


  Тепер беремо лаки і починаємо розмальовувати різними кольорами.



Наносимо крапками прозорий лак і приклеюємо стрази. 
По краях крил можна обсипати трохи блискітками.


  Наш метелик готовий.


Щоб подарувати друге життя пластику, який після використання ми викидаємо у смітник, ми виготовили з них дивовижних метеликів, які будуть нагадувати нам про незабутні та найтепліші місяці дивовижного літа. Тому, перш ніж забруднювати навколишнє середовище, викидаючи пластикову тару в сміття, ми тепер будемо знати, як подарувати їй нове життя. 

 Бажаю усім приємного творчого дозвілля разом з бібліотекою!

Коментарі