Горить зоря її поезії над краєм


Світ не знав такої поетеси. Безсмертна іскра Прометея запала глибоко в її серце і загорілася ясним вогнем. В промінні цього вогню світ пізнав творіння української поетеси, сповнена незборимої сили заперечення зла і ствердження добра. Ця поетеса – Леся Українка. 



22 лютого бібліотекар Деснянської філії №3 ЗК ВМЦБС підготувала для своїх читачів літературно-музичний вечір поезії «Від маленької українки - до легендарної Лесі», присвячений 150-річчю від дня народження неперевершеної квітки України Лесі Українки. Учасники заходу мали змогу зануритись у життєвий та творчий шлях Лесі Українки, пройнятись її думками, болем та великою любов’ю до України. Під час заходу всі охочі учасники долучилися до читання віршів поетеси. Читали поезіїю Лесі Українки натхненно, від душі, зі щирою любов’ю. 










Привернула увагу учнів школи ювілейна виставка «Горить зоря її поезії над краєм», з допомогою якої, можна долучитися до Лесі, до її життя та її творчості. 







Про Лесю Українку можна багато цікавого дізнатися. Бо її життя – героїчна легенда, і її творила вона, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію. Справжня донька Прометея ! Тож знаймо про неї, гордімось нею, берімо все найкраще від неї!!! 

















Коментарі