Літературними стежками Лесі Ворониної


21 березня свій 66-річний ювілей відзначає сучасна українська дитяча письменниця, перекладачка, радіоведуча, та журналістка Леся Воронина.
Леся Воронина - авторка дитячих іронічних детективів, об’єднаних у серію «Суперагент 000»: «У пащі крокодила», «Пастка у підземеллі», «Таємниця підводного міста», «У залізних нетрях», «Таємниця золотого кенгуру», пригодницьких повістей та оповідань: «Пригоди голубого папуги», «Хлюсь та інші», «Таємниця Чорного озера». Під псевдонімом Гаврило Ґава написала понад сто сюжетів коміксів, що впродовж 13 років з’являлися на сторінках журналу «Соняшник». Її твори перекладаються та видаються за кордоном, вони очолюють книжкові рейтинги та звучать по радіо. Вона любить мандрувати і пише для дітей, тому часто її можна зустріти на виступах у школах чи в бібліотеках.
Твори Лесі Ворониної неймовірно популярні серед читачів. Запрошуємо вас, друзі, до чудової подорожі світом фантастичних пригод, дивовижних мандрівок, детективних історій, світом чудових книг Лесі Ворониної.

Коментарі