Королівство дитячих мрій


 Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.




Сьогодні в цей святковий день бібліотека гостинно приймала своїх маленьких відвідувачів. Цікавий та емоційний заряд енергії отримали наймолодші читачі – вихованці дитячого садочку Деснянського навчально-виховного комплексу. Бібліотекар Мамчур Оксана підготувала цікаві розваги, провела захоплюючу казкову вікторину «У казки на гостинах», представила та ознайомила з книжковою виставкою «Чарівний світ дитинства». На прикладах казкових персонажів діти можуть осягнути складний світ людських взаємин, навчатися відрізняти добро від зла, а також робити гарні вчинки. Казки безсмертні, бо в них живе і не вмирає сам народ, його мудрість, віра і незгасаюче працелюбство.










Дітвора мала можливість взяти участь у грі розгадуючи загадки та завдання, які я для них підготувала, а також ознайомилися з казками, в яких порушувались права дітей. Також юні читачі взяли участь у майстер класі "Найтепліші обійми", та виготовили власними рученятами пташку в обіймах якої було її маленьке пташеня, адже саме батьківські обійми є найтеплішими та найріднішими. А на завершення свята малюки переглянули мультфільм «Сонячний каравай».





Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.




Коментарі