Дитячі журнали: читаємо, граємося, розвиваємося


В бібліотеці поряд із книгами живуть багато газет і журналів. На їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допоможуть у навчанні, поповнять знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу.


Багатим і різноманітним є журнальний дивосвіт Деснянської бібліотеки, для юних читачів я організувала поштовий диліжанс у світ дитячої періодики. Діти познайомились із журналами Розумашки, Карамельки, Пізнайком, Смайликом, Кулею, В гостях у казки, Маленькою феєю, Малятком. На сторінках цих журналів є багато пізнавальних та захоплюючих оповідань, віршів, казок, легенд та цікавих розповідей.


Діти мали чудову нагоду ознайомитися з казками та оповіданнями, розгадати кросворди та загадки, а ще журнали пропонують цікаві ігри та розвиваючі завдання, отож діти проявили свої таланти.




Саме журнали допомагають нам відчути подих сучасності, завжди бути у самому епіцентрі подій, знайти цікаве і пізнавальне, відповісти на найкаверзніші запитання та підвищити ерудицію.





Коментарі