В книжковій пам’яті миттєвості війни


Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Битва з фашизмом – далека історія для більшості сучасників. Та живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від фашистської навали. Святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемог та біль втрати бойових друзів, зробити все для того, щоби ніколи не перервався зв’язок поколінь.


«В книжковій пам’яті миттєвості війни» під такою назвою в читальному залі Деснянської бібліотеки експонується тематична виставка-спомин, до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників

Книги, представлені на експозиції, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів. Основна мета виставки – показати відвідувачам, якою великою ціною нашому народу дісталася Перемога і ще раз нагадати, що цей всесвітньо-історичний подвиг не згасне у віках, він назавжди залишиться у вдячній пам`яті людства.


Тож запрошуємо всіх, кого цікавить історія минулої війни відвідати виставку. Адже народ, який не знає свого минулого, не може мати майбутнього.


Коментарі