Новий рік! Йде мов добрий чарівник!


День за днем, година за годиною наближається до нас Новий 2022 рік! Серед барвистого розмаїття свят найулюбленішими є різдвяно-новорічні. Їх можна вважати справжньою окрасою у вінку свят народу України. Цих свят з нетерпінням очікують як діти, так і дорослі .

Зима – це найчарівніша пора року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. В грудні всіх охоплює святковий настрій, адже ми відзначаємо різдвяно-новорічні свята. Чарівна новорічна атмосфера запанувала і в Деснянській бібліотеці. Напередодні зимових свят бібліотекарем представлено святкову виставку «Новий рік крокує світом», на якій представлено книги, які пропонують чудові історії й казки, які приємно почитати наодинці або всією родиною зимовими вечорами. Зимових казок, віршиків та колядок, оповитих магією неймовірних історій багато, де на вас чекають книжковий перегляд «Зимова казка йде у гості».


Тож завітайте до бібліотеки, де на Вас чекає захоплююча подорож в зимові казки та новорічні історії на нашій святковій виставці-інсталяції.



Коментарі