Чарівний світ жіночої любові



День закоханих або Валентинів день - одне з улюблених і довгоочікуваних свят. Це свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Цей день – особливий - пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячих сердець.



До найромантичнішого свята року - Дня Святого Валентина бібліотекарем організовано літературну мозаїку «Кохання чарівні сторінки», яка подарує цікаве знайомство з найкращими творами українських та зарубіжних письменників про кохання, яке може приносити радість і біль, спонукає творити чи нищити, мріяти й зневірюватися. Виставка буде для багатьох незабутнім книжковим побаченням з красивими життєвими історіями. Класичні та сучасні, найвідоміші та майже незнайомі – все це розмаїття любовних історій є гімн коханню.




Завітайте до нашої бібліотеки, вибирайте літературу до душі, пориньте в світ кохання з героями книг, читайте, а ще - запрошуйте своїх коханих на романтичні зустрічі в бібліотеці.

Коментарі