Всеукраїнський патріотично-творчий марафон «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»


Запрошуємо талановитих людей прийняти участь у Всеукраїнському патріотично-творчому марафоні «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» 

За підтримки департаменту культури Вінницької МТГ.

Організатори: ГО «Культурний Всесвіт», БФ «Відкрита книга» та заклад культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

Проект спрямовано на підтримку ЗСУ та дітей, які опинилися у скрутному становищі. 

ДОРОГІ ДРУЗІ!!!

У складний час кожному з нас не легко. Постійні хвилювання, турбота, стрес. Але творчість завжди допомагала відволіктись.

Ми запускаємо платформу творчих робіт, де ви зможете своїм талантом виразити підтримку нашим українським воїнам, усім тим, хто бореться за нашу Неньку Україну.

Кожен ваш виступ – це як, пазл однієї ВЕЛИКОЇ СПРАВИ! Участь кожного з вас показує, що ми – єдині, тому ваша участь дуже важлива у цей час війни!

ДОЛУЧАЙТЕСЬ! ДЯКУЄМО ВАМ!! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

Цілі і завдання творчого марафону:

 

1.                      Підтримка миру та територіальної цілісності України.

2.                      Моральна підтримка бойового духу наших військових.

3.                      Відродження, збереження і розвиток національних культур; розкриття нових талантів та популяризація сучасної та народної культури.

4.                      Творче спілкування дітей i молоді, виявлення нових талантів; естетичне виховання підростаючого покоління; підтримка i розвиток творчих здібностей.

5.                      Формування високих морально-етичного і духовних якостей підростаючого покоління, активної життєвої позиції різноманітними засобами мистецтва.

6.                      Фінансова допомога волонтерським центрам, які допомагають військовим та матусям з дітьми, які потребують допомоги.

 

Загальні умови творчого марафону:

 

Запрошуємо прийняти участь у різних напрямках мистецтва: початківців і майстрів, учнів і вчителів, дітей і дорослих, солістів і колективи, творчі родини. ВІК УЧАСНИКІВ – НЕ ОБМЕЖЕНИЙ! Зручна дистанційна участь, кожен з учасників отримає електронний ДИПЛОМ учасника патріотичного творчого марафону.

Ми просто будемо викладати ваші творчі роботи патріотичної тематики (пісні, малюнки, вироби, вірші, відео, інструментальні виступи, фото та інше) на Фейсбук на офіційній сторінці (https://www.facebook.com/library.vmcbs), таким чином ще більше розповідаючи про патріотизм українців! Усі учасники автоматично надають згоду на публікацію своїх робіт у соцмережах.

Кількість номерів з одного учасника, дует, тріо  або групи – необмежена

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ! Творчі роботи приймаються виключно українського та патріотичного спрямування!

Роботи та відео записи приймаємо на Viber та Telegram
0938050238 Людмила, 0730502350 Ярослава, 0685466010 Катерина

чи на електронну адресу:
marathon.vsebudeukraina@gmail.com

Прохання вказати ім’я, прізвище, вік учасника та місто або країну, звідки надіслана робота, назву роботи та електронну адресу для відправлення диплома учасника творчого марафону.

Форма участі – Безкоштовно. Хто має можливість, підтримайте наших захисників та дітей, які опинилися у скрутному становищі за вашими можливостями. Творчий марафон не є комерційним заходом. Благодійні внески за участь будуть спрямовані на гуманітарну допомогу збройним силам України, біженцям та усім потребуючим.

Благодійну допомогу приймаємо за вашими можливостями: (вказуються реквізити)

 

Ми поважаємо ваш талант та неперевершені здібності!

Віримо у перемогу наших захисників!

Мирного неба нам усім!

З повагою організатори фестивалю!

Коментарі